Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/e/4/matildatjerneld.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2362 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/e/4/matildatjerneld.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2366 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/e/4/matildatjerneld.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/5/e/4/matildatjerneld.se/httpd.www/wp-content/themes/photography/header.php on line 11 REFERENSER – Matilda Tjerneld I Skådespelare I Actor

REFERENSER

"För mig var det självklart att Matilda skulle vara med i min teateruppsättning och film "Fröken Julie". Vi har utvecklat folkets roll i pjäsen och Matilda spelar en kvinna som är navet i den scen när folket ockuperar köket. Matilda har en naturlig scennärvaro och det ska bli kul att utveckla hennes roll i filmen. Hon är ödmjuk och jag rekommenderar henne starkt till vidare uppgifter som skådespelare"

Helena Bergström
Regissör
-
Sweetwater FIlm
"Att arbeta med Matilda är en ren fröjd. Hon är kreativ, tydlig, seriös och modig. Hon är en "samspelare" och tillför mycket i det gemensamma arbetet.  Hon är ofta glasklar i de sceniska uttrycken, såväl de stora som de mer subtila. Jag hoppas verkligen att jag får tillfälle att jobba med Matilda igen i framtiden"

Bengt Larsson
Regissör
-
Circonova
"Jag hade den stora glädjen att samarbeta med Matilda i uruppsättningen av romanen "Mig äger ingen" av Åsa Linderborg i Västerås. Det var en brokig arbetarfresk där Matilda spelade Rosita, en inkännande, trotsig ung kvinna med egen integritet och en ryskfödd pappa. Föreställningen ställde stora krav på skådespeleri, ensemblespel, musikalitet och rörelse/dans. Att både ta plats i rollen och ta berättaransvar för helheten. Matilda  tillförde varje repetition - och är i sig LUST, TANKE, SÅNG, MUSIK, RÖRELSE, SAMARBETE. Hon fick dessutom uppgiften att vara koreografisk ensembleledare p.g.a sin starka  begåvning. Jag rekommenderar Matilda varmt och hoppas att vi får möjlighet att arbeta tillsammans i framtiden."

Eva Gröndahl
Regissör
-
Teater Västmanland
Med den starka övertygelsens kraft i kombination med en stor och mångfacetterad begåvning skapar Matilda genom sitt skådespeleri en aktiv och ifrågasättande dialog kring våra normer, fördomar och värderingar.

Västerås Stads Kulturstipendium 2016
EnglishSwedish